Een wenkbrauwlift kan de perfecte oplossing zijn om uw gezicht een opener uitstraling te geven. Wenkbrauwen hebben een aanzienlijke invloed op de algehele esthetiek van uw gezicht. Ze kunnen uw uitstraling maken of breken. Wenkbrauwen kunnen dun, gedurfd, gebogen, recht of taps toelopend zijn, afhankelijk van de heersende trends. Denk aan de dunne wenkbrauwlook uit de jaren 90 of de Instagram-wenkbrauwfase in 2016. We moeten echter niet vergeten dat de positie van de wenkbrauw net zo belangrijk is als de vorm ervan. Hangende wenkbrauwen kunnen u een vermoeide uitstraling geven, terwijl te hoge wenkbrauwen de indruk kunnen wekken dat u voortdurend verbaasd bent.

Onze wenkbrauwlift Botox-behandeling bij Injection Queen is ongelooflijk populair en kan u helpen uw gezicht weer een frisse uitstraling te geven. Onze gespecialiseerde injectors zullen de wenkbrauwspieren ontspannen, waardoor uw wenkbrauwen op een natuurlijke en aantrekkelijke manier worden gelift. Tijdens een consult bespreken we graag uw wensen en bepalen we de ideale wenkbrauwpositie voor uw gezicht. Maak een afspraak bij Injection Queen om uw uitstraling te transformeren!

Wat zijn hangende wenkbrauwen precies?

Hangende wenkbrauwen geven uw gezicht een zwaardere uitstraling en suggereren vermoeidheid, omdat ze de verhoudingen van uw gezicht verstoren. Dit komt doordat hangende wenkbrauwen een groter voorhoofd creëren, wat in strijd is met het concept van de “derde regel” voor een aantrekkelijk gezicht. Deze regel stelt dat de hoogte van het voorhoofd ongeveer een derde van de totale gezichtshoogte moet zijn en dat het midden- en onderste deel van het gezicht ongeveer even hoog moeten zijn. Hangende wenkbrauwen leiden tot een kleiner middendeel van het gezicht, met de wenkbrauwen, ogen en neus te dicht op elkaar gepakt. Dit zorgt ervoor dat het voorhoofd groter lijkt omdat het de wenkbrauwen “mist” als gevolg van het hangen.

Wat veroorzaakt hangende wenkbrauwen?

Hangende wenkbrauwen kunnen aangeboren zijn, maar worden vaak geassocieerd met tekenen van veroudering. Het verlies van elastine en collageen in de huid leidt tot het verslappen ervan. Elastine is verantwoordelijk voor de veerkracht van uw huid, terwijl collageen een cruciaal eiwit is dat de bouwstenen vormt voor uw huid, botten, haar, spieren en meer. Het behoudt de stevigheid en jeugdige uitstraling van uw huid. Naarmate u ouder wordt, neemt de productie van deze eiwitten af, en factoren zoals stress, zwaartekracht, genetica en blootstelling aan de zon versnellen dit verouderingsproces. Gelukkig kunnen hangende wenkbrauwen behandeld worden door specifieke spieren te ontspannen, wat mogelijk is via een wenkbrauwlift met Botox-behandeling.

De wenkbrauwlift Botox-behandeling bij Injection Queen

Het doel van een wenkbrauwlift met Botox-behandeling bij Injection Queen is om de hangende wenkbrauwen te corrigeren en uw gezicht een verjongde uitstraling te geven. Bij Injection Queen maken we gebruik van Botox (Botulinetoxine), een veilige spierverslapper. Omdat wenkbrauwen bijzonder expressief zijn, worden ze beïnvloed door verschillende spieren. Een evenwicht tussen zachte weefsels en spieren onder de huid rond de wenkbrauwen zorgt voor de juiste positie. Deze spieren omvatten de frontalis, de orbicularis oculi en de corrugator supercilii, en afhankelijk van uw behoeften zal onze specialist de juiste spieren behandelen om hangende wenkbrauwen te voorkomen.

Het proces van de wenkbrauwlift met Botox-behandeling

De wenkbrauwlift met Botox-behandeling bij Injection Queen begint met een uitgebreid consult, waarbij we uw medische geschiedenis en uw individuele wensen in overweging nemen. We streven naar hoogwaardige resultaten, terwijl we uw unieke uitstraling behouden. We nemen de tijd om u te adviseren over wat mogelijk is en wat bij u past. We maken foto’s van uw wenkbrauwen voor en na de behandeling, zodat u het verschil kunt zien. Na het aanbrengen van een plaatselijke verdoving wordt het behandelde gebied gereinigd en worden de benodigde Botox-injecties toegediend met behulp van dunne, steriele naalden. De gehele procedure, inclusief het consult, duurt meestal slechts 10 tot 20 minuten.

Wanneer kunt u resultaten verwachten?

U zult de eerste resultaten van de wenkbrauwlift met Botox-behandeling binnen 3 tot 4 dagen merken, en het eindresultaat wordt zichtbaar na 14 dagen. Sommige patiënten ervaren een licht prikkelend of verdoofd gevoel op de injectieplaats, maar dit verdwijnt meestal binnen een dag. Eventuele kleine rode stippen na de injectie zijn nauwelijks merkbaar. Het effect van de behandeling houdt meestal 3 tot 6 maanden aan voordat het geleidelijk afneemt. U kunt de behandeling veilig herhalen, en naarmate u dit vaker doet, behouden uw spieren hun ontspannen toestand langer.

Zorg na de behandeling

Na uw wenkbrauwlift met Botox-behandeling bij Injection Queen raden we u aan om gedurende de eerste 4 uur na de behandeling niet plat te liggen of te buigen. Vermijd roken, alcohol en intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur. Blijf gedurende 2 weken uit de zon en vermijd zonnebanken. Sauna’s, spa’s en hammams worden ook afgeraden gedurende de eerste 2 weken, evenals gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of peelings.

Zeg vaarwel tegen hangende wenkbrauwen of een vermoeide blik.

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST