“Heb je last van die vervelende fronsrimpels tussen je wenkbrauwen? Bij Injection Queen bieden we een effectieve oplossing om die fronsrimpels glad te strijken. Onze professionele behandelingen helpen je om je huid er stralender en jeugdiger uit te laten zien. Ontdek vandaag nog hoe onze fronsrimpelbehandelingen bij Injection Queen je kunnen helpen je zelfvertrouwen te herwinnen.

Fronsrimpels kunnen aanzienlijke veranderingen in je gezicht veroorzaken en soms onbedoelde signalen uitzenden. Ze kunnen het resultaat zijn van talloze uitdrukkingen en emoties, maar dit hoeft niet voor iedereen met fronsrimpels te gelden. Bij Injection Queen begrijpen we dat fronsrimpels iedereen anders beïnvloeden. Daarom bieden we effectieve oplossingen om deze rimpels te corrigeren en je een hernieuwd zelfvertrouwen te geven. Ontdek hoe onze fronsrimpel Botox-behandelingen bij Injection Queen je kunnen helpen om je ware schoonheid te laten stralen.”

Wat zijn fronsrimpels?

Fronsrimpels zijn die vervelende lijnen die tussen je wenkbrauwen verschijnen wanneer je fronst. Als deze rimpels nog steeds zichtbaar zijn wanneer je gezicht ontspannen is, dan heb je last van fronsrimpels. Het is begrijpelijk dat veel mensen fronsrimpels verwarren met voorhoofdrimpels, omdat beide in hetzelfde gebied voorkomen, namelijk de ‘glabella’, de huid tussen je wenkbrauwen en boven je neus. Er is echter een belangrijk verschil. Fronsrimpels zijn de verticale lijnen tussen je wenkbrauwen, terwijl voorhoofdslijnen horizontale lijnen op je voorhoofd zijn.

Waarom ontstaan fronsrimpels?

Fronsrimpels, zoals de meeste rimpels, worden toegeschreven aan het verlies van elastine, collageen en het natuurlijke verouderingsproces. Dit, gecombineerd met spiergeheugen en herhaaldelijk gebruik van de spier verantwoordelijk voor fronsrimpels (de musculus corrugator supercilii), leidt tot het ontstaan van deze rimpels. Enkele factoren die het verouderingsproces en de vorming van fronsrimpels versnellen, zijn onder andere stress, zwaartekracht, genetische aanleg, blootstelling aan UV-straling en de impact van zonlicht. Daarnaast zijn er dagelijkse activiteiten, zoals intensief computergebruik, waarbij mensen vaak hun wenkbrauwen fronsen. Door de musculus corrugator supercilii spier te ontspannen, kan de vorming van fronsrimpels worden voorkomen, en dat is precies wat onze fronsrimpel Botox-behandeling bij Injection Queen beoogt.

Injection Queen’s Fronsrimpel Botox-behandeling

Bij Injection Queen streven we ernaar om je de uitstraling te geven die het beste bij je past, zodat je je mooi voelt. Ons doel met de fronsrimpel Botox-behandeling is om te voorkomen dat fronsrimpels zich ontwikkelen. We maken gebruik van Botox (Botulinetoxine), een spierverslapper. Onze gespecialiseerde professionals injecteren deze relaxator in de musculus corrugator supercilii spier, die verantwoordelijk is voor fronsrimpels. Hierdoor ontspant de spier en zal deze niet langer samentrekken, wat resulteert in een gladdere huid tussen de wenkbrauwen.

Het proces van de fronsrimpel Botox-behandeling

Onze fronsrimpel Botox-behandeling bij Injection Queen is een eenvoudige en ongecompliceerde procedure. Tijdens een consultatie zal een van onze specialisten je door het proces van de behandeling leiden. Je kunt je persoonlijke wensen bespreken, en wij zullen advies geven op basis van je behoeften. Na het bekijken van je medische geschiedenis en achtergrond, bepalen we samen welke behandeling het beste bij jou past. Bij Injection Queen waarderen we je unieke schoonheid en maken onze professionals gebruik van hun uitgebreide kennis van esthetiek om hoogwaardige resultaten te bereiken die perfect bij jou passen. Voordat we beginnen, maken we foto’s van het te behandelen gebied, zodat je voor en na de fronsrimpel Botox-behandeling duidelijk kunt zien.

Vervolgens passen we plaatselijke verdoving toe om het behandelde gebied te verdoven. Nadat het gebied grondig is gereinigd, injecteert onze specialist Botox in de huid tussen je wenkbrauwen met behulp van een dunne, gesteriliseerde naald. Meestal zijn er meerdere injecties nodig, maar de procedure duurt slechts enkele minuten. Inclusief de consultatie duurt de hele behandeling ongeveer 6 tot 15 minuten.

Wanneer zie je de resultaten?

De eerste resultaten zullen binnen 3 tot 4 dagen merkbaar zijn, hoewel ze in vergelijking met de uiteindelijke resultaten relatief klein zijn. De volledige effecten van de Botox-behandeling voor fronsrimpels zullen binnen 14 dagen na de behandeling zichtbaar zijn. Na de behandeling kan je een licht prikkelend of verdoofd gevoel ervaren in het behandelde gebied, wat normaal is en binnen een dag moet verdwijnen. Mogelijk ontstaan er kleine rode vlekjes op de injectieplaats, maar deze zijn bijna niet waarneembaar. Na de behandeling ben je direct weer toonbaar. Het effect van de spierverslapper blijft doorgaans 3 tot 6 maanden aanhouden, waarna je de behandeling kunt herhalen. Hoe vaker je de behandeling ondergaat, des te langer zal het effect van de spierverslapper aanhouden. Je spieren zullen na verloop van tijd minder gespannen zijn met herhaalde behandelingen.

Wat te doen na de behandeling?

Wij raden je aan om gedurende de eerste 4 uur na de fronsrimpels Botox-behandeling niet plat te liggen of te bukken. Roken, alcoholgebruik en intensieve lichaamsbeweging dien je gedurende de eerste 24 uur te vermijden. Daarnaast is het belangrijk om gedurende de eerste 2 weken uit de zon te blijven en niet binnen te zonnen. Saunabezoeken, spa-uitjes en hammambehandelingen dien je ook te vermijden gedurende de eerste 2 weken. Tot slot raden we aan om gedurende de eerste 2 weken geen gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of peelings te ondergaan.”

Zeg vaarwel tegen boos kijken.

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST