Hoge jukbeenderen worden vaak beschouwd als het summum van schoonheid, en deze gewilde uitstraling is niet alleen populair bij vrouwen, maar wordt ook door mannen gewaardeerd. Injection Queen maakt dit ideaal voor u werkelijkheid met onze jukbeenderen filler behandeling!

Het hebben van hoge, geaccentueerde jukbeenderen is een kenmerk waar sommigen mee zijn geboren, terwijl anderen ernaar streven. Zowel mannen als vrouwen waarderen geaccentueerde jukbeenderen, maar om verschillende redenen. Volgens een onderzoek in The Journal of Cosmetic Dermatology worden geaccentueerde jukbeenderen bij vrouwen beschouwd als een teken van jeugdigheid en een hoog oestrogeenniveau. Zowel jeugdigheid als verhoogde oestrogeenspiegels zijn eigenschappen waartoe mannen zich vaak aangetrokken voelen bij het zoeken naar een partner. Bij mannen worden geaccentueerde jukbeenderen als aantrekkelijk beschouwd omdat ze het gezicht verbreden. Wanneer dit samengaat met een brede, vierkante kaaklijn, creëert dit een mannelijke en krachtige uitstraling, wat voor veel vrouwen ook aantrekkelijk is.

Redenen om een jukbeenderen filler behandeling te ondergaan

Er zijn talloze redenen waarom mensen kiezen voor een jukbeenderen filler behandeling. Zelfs degenen met van nature prachtige jukbeenderen merken dat hun vorm in de loop der jaren verandert. Fillers helpen verloren volume te herstellen en kunnen jukbeenderen op een mooie manier accentueren. Geaccentueerde jukbeenderen benadrukken de V-vorm waar veel vrouwen naar verlangen en tillen het gezicht subtiel op. Voor vrouwen resulteert een jukbeenderen filler behandeling in een natuurlijke, vrouwelijke en elegante uitstraling. Voor mannen creëert deze behandeling een scherpe lijn die de breedte en mannelijkheid van de kaaklijn benadrukt. Beide geslachten ervaren een vermindering van de neus-lippenplooien, waardoor een jeugdiger uiterlijk ontstaat.

Injection Queen Jukbeenderen Filler Behandeling Onze jukbeenderen fillerbehandeling omvat een reeks injecties langs de jukbeenlijn. We nemen de tijd om met een wit potlood een ‘schets’ van uw gezicht te maken om er zeker van te zijn dat we de juiste gebieden behandelen. Ons doel is om het verlies van volume in de jukbeenderen te corrigeren en ze te accentueren zoals gewenst. We streven naar een natuurlijke uitstraling die perfect bij uw gezicht past, afgestemd op uw individuele wensen. De meeste van onze cliënten streven naar subtiele verbeteringen en niet naar een drastische transformatie.

We gebruiken hyaluronzuur om de jukbeenderen op te vullen, een natuurlijke stof die in uw eigen lichaam voorkomt. Dit fungeert als een vochtmagneet en helpt uw cellen hun elasticiteit te behouden, wat resulteert in een gehydrateerde en gezonde huid.

Het Behandelingsproces van Jukbeenderen Filler Elke behandeling begint met een uitgebreid consult, waarbij we uw wensen en doelen bespreken. We passen verschillende behandelmethoden toe, afhankelijk van het gewenste resultaat, en geven altijd eerlijk en transparant advies. Uw medische geschiedenis is van invloed op het soort behandeling dat het beste bij u past, en dit wordt altijd grondig besproken voordat we met de injectieprocedure beginnen. We maken foto’s van uw jukbeenderen zodat u persoonlijke voor- en na-foto’s van uw jukbeenderen filler behandeling heeft.

Voorafgaand aan de behandeling brengen we een verdovende crème aan op het gebied van de jukbeenderen. Vervolgens zal onze specialist de filler toedienen met een ultra dunne canule naald. Hiermee herstellen we het verloren volume of accentueren we de jukbeenderen verder, waardoor u die geliefde, geaccentueerde jukbeenderen krijgt. Deze relatief eenvoudige behandeling duurt doorgaans tussen de 10 en 20 minuten, exclusief de tijd voor het aanbrengen van de verdovende crème en de wachttijd voor verdoving.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet? U zult onmiddellijk het effect van de jukbeenderen filler behandeling zien. Het behandelde gebied kan enige zwelling en mogelijk wat blauwe of rode plekken vertonen, wat volkomen normaal is. Sommigen denken misschien dat ze er “overgevuld” uitzien, maar dit komt door de zwelling. Geduld is belangrijk als het om fillers gaat, want het uiteindelijke resultaat, zonder zwelling, is meestal na ongeveer 2 weken zichtbaar.

Wat niet te doen na de behandeling? Na uw jukbeenderen filler behandeling bij Injectionqueen adviseren wij u om de volgende zaken te vermijden:

  • Roken, alcohol en intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Beperkte blootstelling aan de zon en geen zonnebank gedurende de eerste 2 weken.
  • Sauna’s, spa’s en hammams vermijden gedurende de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of chemische peelings gedurende de eerste 2 weken.

Vollere jukbeenderen voor een jonge look?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST