Profhilo®: Voor een jeugdige huid van binnenuit

Profhilo® is een baanbrekende behandeling die uw huid van binnenuit verzorgt, zorgt voor optimale hydratatie, herstel en celvernieuwing.

Of u nu wilt veroudering van de huid wilt voorkomen zonder volume aan uw gezicht toe te voegen, of als u de tekenen van veroudering al begint te zien terwijl u zich nog jeugdig voelt, Profhilo® is de ideale oplossing voor diegenen die er zowel van binnen als van buiten levendig willen uitzien.

De magie van Profhilo®

Profhilo® is een zuivere hyaluronzuurbehandeling zonder onnodige toevoegingen. Dit specifieke type hyaluronzuur stimuleert de productie van verschillende soorten collageen (type 1, 3, 4 en 7) en elastine, waardoor uw huid wordt aangezet tot herstel. Het resultaat is een natuurlijke uitstraling met een stevigere, gladdere huid en een gezonde gloed.

Waarom Profhilo®?

Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke productie van collageen en elastine in onze huid af, vaak al vanaf ons 25e levensjaar. Sommige mensen kiezen voor injectables zoals fillers, maar deze voegen volume toe aan het gezicht, wat niet altijd het gewenste resultaat is. Profhilo® daarentegen voegt geen volume toe. Het gedraagt zich eerder als een intense vochtinbrengende crème die in de huid wordt geïnjecteerd en van binnenuit werkt om uw huid maximaal te hydrateren, herstellen en stimuleren.

Het injection Queen Profhilo® Proces

Bij Injection Queen beginnen we altijd met een consult om u volledig te informeren over de behandeling. We bespreken uw medische geschiedenis en achtergrond om te bepalen welke behandelmethode het beste bij u past. Voordat we met de injecties beginnen, maken we foto’s van uw gezicht vanuit verschillende hoeken, zodat u de vooruitgang kunt volgen.

Na het nemen van de foto’s, passen we een verdovende crème toe op het behandelgebied. Vervolgens injecteren we Profhilo® met behulp van onderhuidse injecties op specifieke plaatsen. Dit proces duurt meestal tussen de 8 en 15 minuten, en de gel verspreidt zich vanzelf. Gezichtsmassages zijn meestal niet nodig.

Wanneer ziet u resultaten en hoelang houden ze aan?

U zult binnen een week de eerste resultaten zien, met een gladdere en soepelere huid. We raden meestal minimaal twee Profhilo®-behandelingen aan voor de beste resultaten, met de meest opvallende verbeteringen na ongeveer 4 weken na de tweede behandeling. Na 8 weken ziet uw huid er gehydrateerd, gezond en jeugdig uit.

De resultaten van Profhilo® zijn tot 12 maanden zichtbaar, met geleidelijke afname in de laatste maanden. We adviseren ons drie sessies pakket om de beste resultaten te behalen. Na drie sessies kunt u besluiten om touch-up behandelingen om de zes tot twaalf maanden in te plannen.

Wat u moet weten na de behandeling

Na uw Profhilo®-behandeling bij Injection Queen, raden we het volgende aan:

  • Niet roken, geen alcohol en geen zware lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en vermijd zonnebanken gedurende de eerste 2 weken.
  • Geen sauna, spa of hammam in de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of peelings in de eerste 2 weken.
Prijsafhankelijk van het aantal sessies
Anesthesiebeschikbaar, maar niet vereist
Duur8 tot 15 minuten
Pijn (0-10)2
ProductProfhilo®
Veiligheidzeer veilig
Duur van het resultaattot maanden 12

Klaar om te stralen met een prachtige huid?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST