XL Hair®: Voor dikker, gezonder haar

Worstelt u met dunner wordend haar, kale plekken of haarverlies? Injection Queen heeft de perfecte oplossing voor u: XL Hair-behandelingen.

Wat is XL Hair®?

XL Hair® is een geavanceerde haarbehandeling die haarverlies stopt, haargroei stimuleert en haarfollikels activeert. Deze behandeling is effectief bij verschillende vormen van kaalheid en symptomatisch haarverlies. Of u nu te maken heeft met mannelijke kaalheid door DHT-hormonen of pleksgewijze kaalheid (alopecia areata), XL Hair kan de oplossing zijn.

Wanneer is XL Hair® een optie?

XL Hair® is geschikt als haarfollikels aanwezig zijn en er geen andere factoren zijn die de haargroei negatief beïnvloeden. Deze behandeling biedt hoop aan mannen en vrouwen die kampen met actieve haaruitval.

De behandeling

De XL Hair® behandeling is een haarbooster die bestaat uit vitaminen, hyaluronzuur en groeifactoren. Deze krachtige mix voedt, activeert en heractiveert haarzakjes met onvoldoende voedingsstoffen. Na slechts 3 maanden stopt de actieve haaruitval, en bevordert XL Hair de haargroei.

De behandeling omvat oppervlakkige injecties met een mesogun of dermapen, wat de vitaminen rechtstreeks in de hoofdhuid en haarfollikels brengt. Elke sessie duurt slechts 30 minuten en wordt uitgevoerd in een kuur van minimaal 6 tot 8 behandelingen met een wekelijks interval. Om de resultaten te behouden, is één onderhoudsbehandeling om de 6-8 maanden vereist.

Voor wie Is XL Hair® geschikt?

De XL Hair® behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, mits het behandelprotocol strikt wordt gevolgd.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om gedurende 48 uur het haar niet te wassen of haarproducten te gebruiken. U kunt enige warmte en irritatie op de hoofdhuid ervaren, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren. Binnen 48 uur na de behandeling wordt aanbevolen om sauna’s, zwembaden en zware lichamelijke inspanning te vermijden.

Vergoedingen

Helaas wordt XL Hair® niet vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Neem gerust contact op met onze huidtherapeuten voor meer informatie over deze effectieve behandeling voor dikker en gezonder haar.

Af van kale plekken?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST