Handenworden vaak gezien als een weerspiegeling van leeftijd en schoonheid, en mooie, jeugdig ogende handen zijn voor velen een wens. Injectionqueen helpt u deze gewenste look te bereiken met onze hand fillers behandeling!

De tekenen van veroudering, zoals verlies van volume, rimpels en zichtbare aderen, worden vaak het eerst zichtbaar in de handen. Handen kunnen de tand des tijds verraden, zelfs als uw gezicht er jeugdig uitziet. Gelukkig biedt de hand fillers behandeling van Injectionqueen een oplossing om uw handen er weer jeugdig, stralend en vitaal uit te laten zien.

Waarom een hand fillers behandeling?

Handen hebben de neiging om volume te verliezen naarmate we ouder worden, waardoor de botten en aderen meer zichtbaar worden. De huid kan dunner en minder elastisch worden, waardoor rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Dit proces wordt vaak versneld door blootstelling aan de zon en kan handen er ouder uit laten zien dan ze werkelijk zijn. Hand fillers kunnen verloren volume herstellen, rimpels verminderen en uw handen een jeugdiger uiterlijk geven. Het resultaat is zachtere, vollere en stralende handen.

Injectionqueen Hand fillers Behandeling

Onze hand fillers behandeling omvat zorgvuldig geplaatste injecties in de handen om volume te herstellen en de huid te verjongen. Het gebruikte product is veilig en specifiek ontwikkeld voor handverbetering. We zorgen ervoor dat de resultaten er natuurlijk uitzien en bij uw algehele uitstraling passen. Onze deskundige medische professionals staan klaar om u te helpen uw handen te verjongen en weer te laten stralen.

Het Behandelingsproces van Hand fillers

Elke hand fillers behandeling begint met een uitgebreid consult waarin we uw wensen bespreken en bepalen hoe we uw handen kunnen verbeteren. We maken gebruik van verschillende technieken, afhankelijk van uw specifieke behoeften en doelen. Voordat we met de behandeling beginnen, nemen we uw medische geschiedenis door om de beste aanpak te bepalen. We maken foto’s van uw handen om uw persoonlijke transformatie te documenteren.

Vervolgens brengen we een verdovende crème aan op de handen voor maximaal comfort. Onze Injectionqueen specialist zal de filler vervolgens met uiterste precisie toedienen. Het proces is snel en eenvoudig, meestal duurt een behandeling tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

Wanneer ziet u resultaten?

De resultaten van de hand fillers behandeling zijn vrijwel direct zichtbaar. Uw handen zullen er voller en jeugdiger uitzien. Er kan wat zwelling of blauwe plekken optreden, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen tot twee weken. Na deze korte herstelperiode kunt u genieten van uw prachtig vernieuwde handen.

Wat niet te doen na de behandeling?

Wij adviseren u om de volgende zaken te vermijden na uw hand fillers behandeling bij Injectionqueen:

  • Vermijd zwaar tillen en intensieve lichaamsbeweging met uw handen gedurende de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en gebruik zonnebrandcrème op uw handen gedurende de eerste 2 weken.
  • Ga de eerste 2 weken niet naar sauna’s of spa’s.
  • Geen gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of chemische peelings voor de eerste 2 weken.

Zeg vaarwel tegen gerimpelde handen.

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST