Stylage HydroMax

Stylage HydroMax: voor een stralend gehydrateerde huid

Stylage HydroMax is een geavanceerde behandeling die zich richt op het intensief hydrateren van uw huid voor een blijvend stralend resultaat.

Heeft u last van een droge huid, fijne lijntjes en rimpels die uw uitstraling dof maken? Stylage Hydromax is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar diepe hydratatie en een hernieuwde vitaliteit van de huid.

De kracht van Stylage HydroMax

Stylage HydroMax is een behandeling op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die de huid diepgaand hydrateert. Het herstelt de vochtbalans en verhoogt de elasticiteit van uw huid, wat resulteert in een verfrissende uitstraling. Deze behandeling is speciaal ontworpen voor diegenen die verlangen naar een gehydrateerde, jeugdige en stralende huid.

Wat doet Stylage HydroMax?

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid haar vermogen om vocht vast te houden en te genereren. Stylage HydroMax pakt dit probleem aan door een hoogwaardig hyaluronzuur in de huid te injecteren. Dit resulteert in een herstel van het optimale hydratatieniveau van uw huid, een afname van fijne lijntjes en een algeheel verjongd uiterlijk.

Het Injection Queen Stylage HydroMax proces

Bij Injection Queen begint uw behandeling altijd met een grondig consult om uw wensen en behoeften te begrijpen. We bespreken uw medische achtergrond en bepalen de beste benadering voor uw specifieke situatie. Voorafgaand aan de injecties nemen we foto’s van uw gezicht vanuit verschillende hoeken, zodat u de transformatie kunt volgen.

Na het fotograferen van uw gezicht brengen we een verdovende crème aan op de behandelgebieden om eventueel ongemak te minimaliseren. Stylage HydroMax wordt vervolgens geïnjecteerd op specifieke plaatsen om de huid te hydrateren en verjongen. Deze behandeling duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten, afhankelijk van de gebieden die worden behandeld.

Wanneer ziet u resultaten en hoelang houden ze aan?

Het resultaat van Stylage HydroMax is direct zichtbaar, met een onmiddellijke hydratatieboost. We raden gewoonlijk een reeks behandelingen aan voor de beste resultaten. Na de tweede sessie ziet u doorgaans opmerkelijke verbeteringen en na ongeveer 2-4 weken is uw huid aanzienlijk gehydrateerd, voller en jonger.

De effecten van Stylage HydroMax houden doorgaans aan gedurende 4 tot 6 maanden, maar dit kan variëren per persoon. We raden aan om periodieke touch-up behandelingen te plannen om de hydratatie en vitaliteit van uw huid te behouden.

Wat u moet weten na de behandeling

Na uw Stylage HydroMax-behandeling bij Injection Queen adviseren we het volgende:

  • Vermijd roken, alcohol, en zware lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en zonnebanken gedurende de eerste 2 weken.
  • Sauna, spa, en hammambezoeken worden afgeraden gedurende de eerste 2 weken.
  • Gedurende de eerste 2 weken geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings.

 

Klaar om te stralen met een prachtige huid?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST