Heeft u last van hangende mondhoeken, wat kan leiden tot een sombere of boze uitstraling? Zoekt u naar een oplossing om uw gezicht weer een vrolijkere uitdrukking te geven? Overweeg dan de hangende mondhoeken Botox-behandeling van Injection Queen!

Hangende mondhoeken zijn een veelvoorkomend probleem, en soms kan uw gezichtsuitdrukking niet weerspiegelen hoe u zich van binnen voelt. Hangende mondhoeken kunnen u er verdrietig, ontevreden of zelfs boos uit laten zien. Deze hangende mondhoeken ontstaan door spieren die de mondhoeken naar beneden trekken en constant gespannen blijven. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van de hangende mondhoeken Botox-behandeling bij Injection Queen.

Hangende Mondhoeken: Oorzaak van een Verdrietige Uitdrukking

Heeft u last van hangende mondhoeken, waardoor het lijkt alsof u somber of boos kijkt? Dan is de mondhoeken Botox behandeling van Injection Queen de oplossing voor u!

Wat Zijn Hangende Mondhoeken?

Pak een spiegel en kijk naar uw eigen gezicht. Lach eerst met gesloten mond. Ziet u hoe uw mondhoeken omhoog gekruld zijn? Uw glimlach tilt de mondhoeken op, en u ziet er gelukkig uit. Probeer nu eens boos te kijken. Ziet u hoe de mondhoeken nu naar beneden kantelen, waardoor u afkeurend en geïrriteerd lijkt? Probeer nu uw gezicht te ontspannen. Kantelen uw mondhoeken naar boven, naar beneden of bevinden ze zich in een neutrale positie, wat betekent dat de hoeken er bijna recht uitzien? Als uw mondhoeken er recht of opgetild uitzien, heeft u geen hangende mondhoeken. Maar als ze naar beneden gekanteld lijken, heeft u hoogstwaarschijnlijk last van hangende mondhoeken.

Waarom Heb Ik Hangende Mondhoeken?

Er zijn verschillende oorzaken voor hangende mondhoeken. We hebben veel spieren in ons gezicht. Een van de spieren in de kaak heet de depressor anguli oris. Deze spieren lopen van de mondhoeken naar de kin en zorgen ervoor dat de mondhoeken bij het fronsen naar beneden staan. Bij overmatig gebruik kan de herhaalde actie afhangende mondhoeken veroorzaken. Gelukkig kunt u bij Injection Queen terecht om dit effect om te keren door onze Botox behandeling voor hangende mondhoeken te ondergaan.

Injection Queen Mondhoeken Botox Behandeling

Het doel van het corrigeren van uw hangende mondhoeken is het bereiken van een neutrale, gelifte look die er jeugdig en esthetisch aantrekkelijk uitziet. Injection Queen heeft de kunst van het gebruik van Botox op de juiste manier geperfectioneerd. Botox heeft een spierontspannend effect. Onze Injection Queen specialisten injecteren de relaxator in de musculus depressor anguli oris in uw kaak, dit is de spier die verantwoordelijk is voor het naar beneden trekken van uw mondhoeken. Hierdoor ontspannen de spieren, en op hun beurt zullen de hangende mondhoeken omhoog krullen en liften. De hangende mondhoeken Botox behandeling van Injection Queen zorgt ervoor dat wanneer u gelukkig bent, u er ook gelukkig uitziet!

Het Mondhoeken Botox Behandelproces

Voordat we beginnen met uw Botox behandeling voor hangende mondhoeken, zal een van onze specialisten met u om de tafel gaan zitten voor een consult. Samen bespreken we wat u precies wilt veranderen en wat u wilt bereiken met uw Botox behandeling tegen hangende mondhoeken. We kijken naar uw medische achtergrond en bepalen dan welke behandeling het beste bij u past. Voordat we met de injectie beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. Op die manier weet u precies wat voor invloed de hangende mondhoeken Botox behandeling van Injection Queen heeft.

Het gebied wordt grondig gereinigd en de Injection Queen specialist zal vervolgens de behandelgebieden injecteren. Deze vrij eenvoudige behandeling duurt meestal tussen de 5 en 15 minuten. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plekken waar u bent geïnjecteerd, maar deze vallen bijna niet op. Na de behandeling bent u direct toonbaar.

Wat te Doen Na de Behandeling?

Wij adviseren u om de volgende dingen niet te doen na uw hangende mondhoeken Botox behandeling bij Injection Queen:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

Ook genieten van een mooie (glim)lach zonder hangede mondhoeken

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST