Over ons

Bij Injection Queen vinden wij het belangrijk te luisteren naar de wensen van de client en hierin ook eerlijk advies over te geven. Onze focus ligt op schoonheid en puurheid. Zodat jij de schoonheid van zelfvertrouwen zal ervaren. In onze professie proberen we hier altijd een balans in te creëren.

Mijn naam is Zainab Haidari

Zainab Haidari is een BIG-geregistreerd cosmetisch specialist. Na een lange tijd bij verschillende klinieken gewerkt te hebben, is zij nu een nieuwe teamlid van Injection Queen geworden.

Na het behalen van haar diploma heeft zij een lange tijd in het ziekenhuis op verschillende afdelingen gewerkt zoals gynaecologie, verloskamers en op neonatale afdeling.
Voor haar specialisatie is Zainab naar Londen, Parijs, Noorwegen en Bangkok afgereisd en heeft daar nieuwe technieken geleerd zoals de Russian flat Lips, Full Facial Contouring, echografie en Botox behandelingen. Met haar jarenlange ervaring, kennis en kunde gaat Zainab bij Injection Queen aan de slag.
Voorafgaande elke behandeling, vindt er een consultgesprek plaats. Tijdens de consult afspraak worden de wensen en de mogelijkheden met de cliënt besproken.

Voor een mooi, natuurlijk en Queen/King look kunt u contact met ons opnemen om uw afspraak in te plannen. Wij hopen u snel te mogen te verwelkomen in een van onze klinieken.

Amsterdam

Pieter calandlaan 1193, 1069 SE Amsterdam

Utrecht

Smakkelaarshoek 5, 3511 EA Utrecht

Maandag t/m vrijdag

09:00 tot 16:00

Zaterdag & zondag

09:00 tot 17:00

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST