Belkyra vetoplossing bij Injectionqueen: dé oplossing voor onderkin en buik

Heeft u last van een hardnekkige onderkin of ongewenst vet op de buik, maar verkiest u een behandeling zonder operatie of liposuctie? Injectionqueen biedt de perfecte oplossing!

Wat is Belkyra?

Belkyra, ook bekend als Kybella, is een niet-chirurgische, injecteerbare behandeling op basis van deoxycholzuur. Deze innovatieve methode is speciaal ontwikkeld om vetophopingen onder de kin en op de buik aan te pakken. Door deoxycholzuur rechtstreeks in het probleemgebied te injecteren, worden de vetcellen afgebroken, waardoor ze niet langer in staat zijn vet op te slaan.

Hoe werkt Belkyra?

Belkyra maakt gebruik van deoxycholzuur, een secundair galzuur dat van nature in het lichaam voorkomt en bijdraagt aan de vertering van vetten. Tijdens de Belkyra-behandeling bij Injectionqueen wordt dit zuur in het te behandelen gebied geïnjecteerd, waar het de vetcellen afbreekt en geleidelijk door het lichaam wordt geëlimineerd.

Het behandelproces bij Injectionqueen

Bij Injectionqueen begint uw reis naar een strakkere onderkin of een plattere buik met een grondig consult. Tijdens dit consult bespreken we uw wensen en doelstellingen, rekening houdend met uw medische geschiedenis en achtergrond. Vervolgens bepalen we de meest geschikte behandelingsmethode voor u. Voorafgaand aan de injectie maken we foto’s van het te behandelen gebied, zowel van de zijkant als van onderen, zodat u de vooruitgang kunt zien.

Na het maken van de foto’s brengen we een verdovende crème aan op het te behandelen gebied. Zodra deze is ingewerkt, starten we met het injecteren van Belkyra. Onze ervaren specialisten kunnen tot 50 injecties plaatsen, met ongeveer 1 cm tussenruimte. De hele Belkyra-behandeling duurt doorgaans 15 tot 25 minuten.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar en hoelang blijven ze behouden?

Direct na de Belkyra-behandeling duurt het even voordat u resultaten ziet. De eerste effecten worden meestal zichtbaar na ongeveer 3 weken. Het definitieve resultaat bereikt u na 6 tot 8 weken. Voor optimale resultaten adviseren we meerdere Belkyra-behandelingen, met minstens 4 tot 6 weken tussenpozen. Als de vetcellen eenmaal zijn afgebroken, kunnen er geen nieuwe vetophopingen ontstaan, wat betekent dat de resultaten blijvend zijn.

Wat mag u verwachten na een Belkyra-behandeling?

Na de Belkyra-behandeling bij Injectionqueen zijn er enkele zaken waar u rekening mee moet houden:

  • Vermijd roken, alcohol en intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Beperk blootstelling aan de zon en vermijd zonnebanken gedurende de eerste 2 weken.
  • Sauna, spa en hammam zijn gedurende de eerste 2 weken niet aanbevolen.
  • Gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen en peelings, mogen de eerste 2 weken niet worden uitgevoerd.
  • Probeer het behandelde gebied niet aan te raken, tenzij met schone handen.
  • Het aanbrengen van ijs kan helpen om zwelling te verminderen.

Injectionqueen staat voor u klaar om u te begeleiden naar een zelfverzekerde, verfijnde uitstraling zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek wat Belkyra voor u kan betekenen.

Gun jezelf die zelfvertrouwen boost.

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST