Ontdek de kunst van Kin/putjes verbetering bij Injection Queen

Bij Injection Queen geloven we in subtiele verfijning om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken. Onze behandeling voor kin/putjes is de perfecte keuze voor diegenen die een milde correctie willen om ongewenste deukjes in de kin te verminderen en een zachtere uitstraling te bereiken.

Wat zijn Kin/putjes?

Kin/putjes, ook bekend als ‘kuiltjeskin’, zijn kleine deukjes of putjes in de huid van de kin. Deze kenmerkende kenmerken kunnen soms afleiden van uw totale gezichtssymmetrie. Onze Kin/putjes Behandeling bij Injection Queen is bedoeld om uw kin een zachtere en egalere uitstraling te geven.

Voordelen van de Kin/putjes behandeling bij Injection Queen:

 • Subtiele correctie: onze behandeling richt zich op het creëren van een subtiele verbetering voor een natuurlijke uitstraling.

 • Direct Zichtbare resultaten: ervaar onmiddellijke verbetering zonder langdurige hersteltijd.

 • Tijdelijk effect: het effect duurt meestal 2-4 maanden, zodat u de flexibiliteit hebt om uw look in de tijd aan te passen.

 • Samenwerkingsmogelijkheden: de Kin/putjes behandeling kan worden gecombineerd met andere injecteerbare behandelingen voor een uitgebalanceerde gezichtssymmetrie.

Kin/putjes behandeling bij Injection Queen:

Bij Injection Queen brengen we een combinatie van ervaring en artistieke precisie samen. Onze deskundige behandelaars passen de behandeling met precisie toe om de gewenste resultaten te bereiken. Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze belangrijkste prioriteit.

Na uw behandeling:

Na de Kin/putjes Behandeling bij Injection Queen adviseren wij:

 • Matige gezichtsuitdrukkingen: Vermijd overmatige gezichtsuitdrukkingen, vooral in het behandelde gebied, gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

 • Zachte kinverzorging: Onderhoud een zachte en regelmatige huidverzorging om uw huid in optimale conditie te houden.

 • Vermijd intensieve oefeningen: Onthoud u van intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

 • Rechtop blijven: Handhaaf een rechtopstaande positie gedurende de eerste 4 uur na de behandeling om het product goed te laten plaatsen.

 • Zorgvuldig met make-up: Als u make-up gebruikt, breng deze dan voorzichtig aan om het behandelde gebied niet te verstoren.

 • Vermijd zon en sauna: Voorkom directe blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s gedurende de eerste 2 weken na de behandeling.

 • Geen andere gezichtsbehandelingen: Onderga geen andere gezichtsbehandelingen, zoals lasertherapie of chemische peelings, gedurende de eerste 2 weken.

Bij Injection Queen begrijpen we dat zelfs de kleinste aanpassing een groot verschil kan maken in uw zelfvertrouwen. Bent u klaar om de zachtheid van uw kin te herontdekken? Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw afspraak te plannen.

Benadruk je lippen op een mooie elegante manier

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST