De vorm en uitstraling van uw kin spelen een cruciale rol in de contour van uw gezicht en uw zijprofiel. Een goed geproportioneerde kin draagt bij aan een evenwichtige harmonie in uw uiterlijk. Heeft u een kleine of teruggetrokken kin? Onze kin filler behandeling bij Injection Queen kan de ideale oplossing voor u zijn.

Kin fillers bieden uw kin extra volume, waardoor deze prominenter wordt en uw zijprofiel wordt verfraaid. De kin is een essentieel onderdeel van uw gelaatstrekken en heeft, net als de kaaklijn, een aanzienlijke invloed op de basisvorm van uw gezicht. Soms lijkt een gezicht uit balans vanwege een zwakkere, minder opvallende kin, wat kan leiden tot het idee dat de neus te groot is. Onze deskundige specialisten bij Injection Queen, met hun diepgaande kennis van esthetiek, zijn bedreven in het analyseren van uw gezicht en weten precies hoe ze uw gezicht in harmonie kunnen brengen.

Waarom de kin belangrijk is

Hoewel veel mensen precies weten hoe ze willen dat hun neus, lippen, ogen, wenkbrauwen, kaaklijn en jukbeenderen eruitzien, lijken velen zich niet bewust van de cruciale rol die de kin speelt in het totale uiterlijk van hun gezicht. Bij Injection Queen streven we ernaar om hoogwaardige resultaten te leveren, en we geloven dat echte schoonheid voortkomt uit harmonie en evenwicht. De kin is een fundamenteel onderdeel van deze balans. Zelfs degenen die al als buitengewoon knap worden beschouwd, zoals Bella Hadid (volgens het rapport van de Golden Ratio of Beauty Phi), zouden er minder indrukwekkend uitzien zonder een sterke en goed geproportioneerde kin.

De belangrijkheid voor mannen

Voor mannen is de kin even belangrijk, zo niet nog belangrijker. Een krachtige, goed gevormde kaaklijn met een mannelijke kin kan een opmerkelijke transformatie teweegbrengen. Onderzoek heeft aangetoond dat scherpe kaken en krachtige kinnen als mannelijker en universeel aantrekkelijker worden beschouwd. In een onderzoek uit 2015 door een plastisch chirurg bleek dat 94% van de CEO’s op de Fortune 500-lijst een bovengemiddeld sterke kin had. Deze mannen behoren tot de meest succesvolle en invloedrijke mensen ter wereld. Een opvallende kin wordt geassocieerd met macht, en dit maakt het een streefdoel voor veel mannen. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze een baard laten groeien om de aandacht af te leiden van een minder sterke kin. Enkele bekende mannen met opvallende kinnen zijn onder andere Henry Cavill, Jon Hamm en Liam Hemsworth.

De kin filler behandeling van Injection Queen

Bij Injection Queen streven we ernaar uw gelaat in evenwicht te brengen door middel van onze kin filler behandeling. Ons doel is het creëren van harmonie in zowel uw voor- als zijprofiel. Met behulp van fillers is bijna alles mogelijk, en onze specialisten van Injection Queen zijn getraind om het perfecte resultaat te bereiken. Dit resultaat wordt op maat gemaakt voor uw gezicht, zodat het voldoet aan uw esthetische verwachtingen. Omdat geen twee gezichten hetzelfde zijn, is ons advies altijd afgestemd op uw specifieke behoeften.

Welke filler gebruiken wij voor de behandeling?

Bij Injection Queen maken we gebruik van hyaluronzuur om uw nieuwe kin te vormen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die van nature in uw lichaam voorkomt. Het fungeert als een vochtmagneet en draagt bij aan het behoud van de elasticiteit van uw huid. Hierdoor krijgt uw huid niet alleen een gehydrateerde en volle uitstraling, maar blijft deze ook gezond. We maken gebruik van Stylage, een filler die de elasticiteit van de huid verbetert en mannitol bevat, waardoor de kans op bijwerkingen zoals blauwe plekken minimaal is. Bovendien bevat Stylage lidocaïne, wat voor een verdovend effect zorgt bij de injectie.

Het proces van de kin filler behandeling

Bij Injection Queen beginnen we met een grondig consult om uw wensen te bespreken en uw doelen voor de kin filler behandeling vast te stellen. We bieden verschillende behandelingsopties, afhankelijk van uw specifieke behoeften. We bestuderen ook uw medische geschiedenis en beslissen welke behandeling het beste bij u past. Voordat we overgaan tot de injectie, maken we foto’s van uw kin vanuit diverse hoeken, zodat u de voor- en na-effecten van de kin filler behandeling kunt vergelijken.

Nadat we de foto’s van uw kin hebben gemaakt, passen we een verdovende crème op de kin toe om eventuele ongemakken tijdens de behandeling te minimaliseren. Onze deskundige bij Injection Queen zal vervolgens de filler toedienen met behulp van een ultradunne canule naald. Hiermee wordt volume toegevoegd en de vorm van uw kin aangepast volgens uw gewenste resultaat. De hele kin filler behandeling duurt doorgaans slechts 10 tot 15 minuten.

Wanneer ziet u het resultaat?

Een van de voordelen van fillers is dat u onmiddellijk resultaat ziet. In de eerste paar dagen kan er echter enige zwelling optreden, waardoor uw kin er tijdelijk voller uitziet dan het uiteindelijke resultaat zal zijn. Het is ook mogelijk dat u enkele lichte blauwe plekken op de injectieplaatsen opmerkt, maar dit is volkomen normaal en hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het duurt ongeveer 2 weken voordat de zwelling volledig is afgenomen en uw kin het gewenste resultaat vertoont.

Bij Injection Queen adviseren wij het volgende na uw kin filler behandeling:

  1. Roken, alcoholgebruik en intensieve lichaamsbeweging dienen gedurende de eerste 24 uur vermeden te worden.

  2. Beperk blootstelling aan de zon en vermijd zonnebanken gedurende de eerste 2 weken.

  3. Vermijd sauna’s, spa’s en hammams gedurende de eerste 2 weken.

  4. Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

Bij Injection Queen staat uw welzijn en tevredenheid voorop. We streven ernaar om u een harmonieuze en evenwichtige uitstraling te geven, en onze kin filler behandeling is een van de manieren waarop we dat bereiken. Wij nodigen u graag uit om een consult bij ons te boeken, zodat we uw specifieke wensen en verwachtingen kunnen bespreken en u op weg kunnen helpen naar een natuurlijk mooie kin.

Klaar voor prachtig gevormde kin?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST