Heeft u last van donkere kringen of wallen onder de ogen, wat kan resulteren in een vermoeide uitstraling? Dan is de traangoot fillerbehandeling de oplossing voor u bij Injection Queen!

Ingevallen traangoten veroorzaken die vermoeide blik. Hoewel slaapgebrek een factor kan zijn, is het niet altijd de enige oorzaak. Veel mensen kiezen voor de traangoot fillerbehandeling om van deze ingevallen look af te komen.

Wat veroorzaakt ingevallen traangoten?

Het ouder worden is een veelvoorkomende oorzaak van traangoten. Collageen- en elastineproductie vertraagt na verloop van tijd, waardoor de huid dunner en slapper wordt. Hierdoor ontstaan kleine vetophopingen onder de ogen die schaduwen werpen. Ingeweken traangoten kunnen ook genetisch bepaald zijn en beginnen op jonge leeftijd, waarna ze in de loop der jaren verergeren. Sommige mensen beschouwen ingevallen traangoten als aantrekkelijk, omdat ze het gezicht een slanker uiterlijk kunnen geven. De meeste mensen associëren ingevallen traangoten echter met een slechte nachtrust. Het verschil tussen gewone donkere kringen onder de ogen en ingevallen traangoten is dat het eerste meestal wordt veroorzaakt door slaapgebrek en genetische aanleg, terwijl het laatste wordt geassocieerd met veroudering en genetica.

Injection Queen Traangoot Filler Behandeling

Traangootfillers omvatten een reeks micro-injecties langs de lijn van het ingevallen gebied. Het doel is om volume toe te voegen aan het ingevallen gebied en tegelijkertijd een esthetisch aangename, natuurlijke uitstraling te behouden. De meeste cliënten verlangen naar een subtiele verbetering en geen drastische verandering. Omdat geen twee gezichten hetzelfde zijn, wordt ons advies altijd aangepast aan uw unieke situatie. We gebruiken hyaluronzuur om de traangootgebieden op te vullen, een natuurlijke stof die in uw eigen lichaam voorkomt. Het fungeert als een vochtmagneet die helpt om de elasticiteit van uw huid te behouden, resulterend in een gehydrateerde en gezond uitziende huid. Dit is wat u kunt verwachten van de traangoot fillerbehandeling bij Injection Queen.

Traangoot Filler Behandelingsproces

Voordat we met uw traangoot fillerbehandeling beginnen, zullen we een uitgebreid consult houden om uw wensen en verwachtingen te bespreken. We passen verschillende behandelmethoden toe, afhankelijk van de gewenste resultaten en uw medische geschiedenis. We maken foto’s van het te behandelen gebied, zodat u voor en na de behandeling kunt vergelijken. Veel van onze cliënten zijn verbluft door de resultaten!

Na het fotograferen van uw traangoten, brengen we een verdovende crème aan op het gebied. Vervolgens zal onze specialist de filler injecteren met een ultradunne canulenaald. Dit zal het verloren volume onder uw ogen herstellen, waardoor u een frissere en meer wakkere uitstraling krijgt. De behandeling is doorgaans snel en duurt tussen de 10 en 20 minuten, exclusief de tijd voor het aanbrengen van de verdovende crème.

Hoe lang duurt het voordat u het resultaat ziet?

De resultaten van de traangoot fillerbehandeling zijn direct zichtbaar. Het behandelde gebied kan enige zwelling, blauwe of rode plekken vertonen, wat volkomen normaal is. Na ongeveer 2 weken is het gebied volledig hersteld, en het resultaat is zoals bedoeld. Binnen de eerste twee weken kan het gebied er mogelijk “overvuld” uitzien, maar dit verdwijnt vanzelf.

Wat niet te doen na de behandeling?

Na uw traangoot fillerbehandeling bij Injection Queen raden wij u aan om het volgende te vermijden:

  • Roken, alcohol en intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Beperkte blootstelling aan de zon en geen bezoek aan de zonnebank gedurende de eerste 2 weken.
  • Vermijd de sauna, spa en hammam gedurende de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen zoals lasertherapie of chemische peelings gedurende de eerste 2 weken.

Bent u klaar met een vermoeide uitstraling?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST