Voor veel mensen die vaak glimlachen en hun geluk graag tonen, kunnen kraaienpootjes een bijwerking zijn van hun vreugde. Zelfs een mooie emotie als geluk kan rimpels veroorzaken. Moeten we dan lachen verbieden? Gelukkig niet! Bij Injection Queen hebben we de perfecte oplossing: de kraaienpootjes Botox-behandeling.

Kraaienpootjes vertellen het verhaal van een gelukkig persoon, iemand die graag lacht en vreugde in het leven vindt. Het zijn een van de meer ‘positieve’ rimpels die je kunt hebben. Sommige mensen omarmen ze als een teken van hun levensvreugde, terwijl anderen liever een gladdere huid willen. Bij Injection Queen waarderen we je unieke schoonheid, ongeacht je keuze. We geloven in individualiteit, transparantie en hoogwaardige esthetiek. Of je nu besluit om je kraaienpootjes te behandelen of ze te omarmen, wij zijn er voor jou.

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes is de term die wordt gebruikt om de fijne lijntjes en rimpels aan de buitenhoeken van uw ogen te beschrijven. Er zijn twee varianten van deze rimpels: dynamische en statische. Dynamische rimpels worden voornamelijk veroorzaakt door gezichtsuitdrukkingen. Elke lach, frons en opgetrokken wenkbrauw heeft bijgedragen tot het ontstaan van kleine plooitjes in de ooghoeken. Statische rimpels daarentegen worden veroorzaakt door natuurlijke verschijnselen, zoals zwaartekracht en veroudering.

Waarom heb ik kraaienpootjes?

Naarmate we ouder worden, begint onze huid twee onmisbare eiwitten te verliezen: elastine en collageen. Collageen houdt de huid soepel en stevig, terwijl elastine de huid helpt ‘terug te veren’ na het maken van gezichtsuitdrukkingen. Herhaalde gezichtsuitdrukkingen zoals lachen, fronsen en ogen tot spleetjes knijpen, worden een bron van fijne lijntjes en rimpels. Enkele factoren die veroudering versnellen en kraaienpootjes dieper maken zijn blootstelling aan Uv-straling, een ongezond dieet en ongezonde slaapgewoonten. Daarom kunnen we zeggen dat kraaienpootjes deel uitmaken van de categorie dynamische en statische rimpels.

Injection Queen kraaienpootjes botox behandeling

Bij Injection Queen willen we dat u zich mooi voelt en helpen we u op alle mogelijke manieren! Wat betreft de kraaienpootjes Botox-behandeling, is ons doel uw kraaienpootjes te laten verdwijnen. Injection Queen maakt gebruik van Botox (Botulinetoxine), een spierverslapper. Omdat uw ogen ongelooflijk expressief zijn, is het niet meer dan logisch dat meerdere spieren ze beïnvloeden. Afhankelijk van uw individuele behoeften zal onze specialist de benodigde spieren injecteren om het ontstaan van kraaienpootjes te voorkomen.

Kraaienpootjes botox Behandeling

De kraaienpootjes Botox-behandeling bij Injection Queen is een relatief eenvoudige behandeling. We beginnen met een consult, waarin we u door het proces van de kraaienpootjes Botox-behandeling leiden. Uw wensen en behoeften staan voorop, en we zullen altijd eerlijk en transparant zijn met onze cliënten over wat er mogelijk is. Ons doel is om de door u gewenste resultaten te behalen, terwijl we een natuurlijk en esthetisch verantwoord resultaat nastreven dat past bij uw gezicht. Onze Injection Queen-specialist zal kijken naar uw medische geschiedenis en achtergrond, en samen met u beslissen welke behandeling het beste bij u past.

Voordat we met de injectie beginnen, maken we foto’s van het gebied dat zal worden behandeld. Op deze manier kunt u zien hoe de Injection Queen kraaienpootjes Botox-behandeling uw gezicht heeft veranderd. Daarna brengen we een plaatselijk verdovingsmiddel aan om het gebied te verdoven. Het gebied wordt grondig gereinigd en de specialist van Injection Queen prikt de te behandelen gebieden aan. We gebruiken een dunne, gesteriliseerde naald om Botox in de huid te injecteren. Voor deze behandeling zijn meestal meerdere injecties nodig, maar het duurt niet lang. Inclusief uw consult duurt het ongeveer 10 tot 20 minuten.

Hoelang duurt het voordat u het resultaat ziet?

Na ongeveer 3 tot 4 dagen zult u de eerste resultaten zien. De uiteindelijke resultaten zullen duidelijk zijn binnen 14 dagen na uw kraaienpootjes Botox-behandeling. Sommige cliënten ervaren een licht prikkend of gevoelloos gevoel op de plaats van de injecties. Dit is volkomen normaal en zou binnen een dag moeten verdwijnen. Er kunnen kleine rode vlekjes ontstaan op de plaats van de injectie, maar die zijn met het oog bijna niet waarneembaar. Na de behandeling bent u onmiddellijk toonbaar. Na ongeveer 3 tot 6 maanden is het effect uitgewerkt en kunt u de behandeling herhalen. Hoe vaker de behandeling wordt uitgevoerd, hoe langer het duurt voordat het effect van de spierverslapper is uitgewerkt. Uw spieren worden namelijk minder gespannen naarmate u meer behandelingen ondergaat.

Wat te doen na de behandeling?

  • Vermijd gedurende de eerste 4 uur platliggen en bukken.
  • Onthoud u gedurende de eerste 24 uur van roken, alcoholconsumptie, en intensieve lichaamsbeweging.
  • Vermijd blootstelling aan direct zonlicht gedurende 2 weken en ga niet binnen zonnebaden.
  • Wacht minstens 2 weken voordat u een sauna, spa of hammam bezoekt.
  • Gedurende de eerste 2 weken na de behandeling, stel uzelf niet bloot aan gezichtsbehandelingen zoals laserbehandelingen of peelings.

Zeg vaarwel tegen kraaienpootjes.

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST