Overmatig transpireren

Heeft u last van overmatig zweten en belemmert dit uw dagelijks leven? Voelt u zich hierdoor wellicht wat onzeker? Dan is er geen enkele reden om zo door te blijven gaan. U kunt de Injection Queen behandeling tegen overmatig zweten proberen om deze aandoening effectief aan te pakken.

Overmatig zweten, ook bekend als hyperhidrosis, kan uw dagelijkse activiteiten aanzienlijk verstoren. Dit overmatige zweten kan zich voordoen in ongewone situaties, zelfs bij koud weer, of zonder duidelijke aanleiding. Het kan ook worden veroorzaakt door medische aandoeningen zoals de menopauze of hyperthyreoïdie. Misschien heeft u het gevoel dat iedereen kan zien hoeveel u zweet, wat tot onzekerheid kan leiden. Maar het is belangrijk op te merken dat zweten ook voordelen voor uw huid heeft. Het hydrateert en verkoelt de huid, en normale zweetproductie kan helpen veroudering tegen te gaan en schadelijke bacteriën op het huidoppervlak te bestrijden. Echter, overmatig zweten is inderdaad te veel van het goede.

Wat is overmatig zweten?

Overmatig zweten betekent dat u meer zweet dan normaal wordt geacht. Wat als normaal wordt beschouwd, varieert afhankelijk van factoren zoals klimaat en activiteiten. Mensen die in warme klimaten wonen, zoals Dubai, zweten bijvoorbeeld meer dan mensen in luchtiger klimaten zoals Nederland. Tekenen en symptomen van overmatig zweten (hyperhidrose) kunnen zijn: klamme of natte handpalmen, vochtige voetzolen, overmatig zweten, of zelfs zichtbaar zweet dat door uw kleding heen dringt.

Waarom overmatig zweten vervelend kan zijn

Zelfs als u het niet opmerkt, transpireert uw lichaam voortdurend. Zweten is een essentieel mechanisme om uw lichaamstemperatuur te reguleren en overtollige warmte af te voeren. Wanneer zweten echter overmatig wordt en zichtbaar is in de vorm van druppels of parels op de huid, ongeacht de omstandigheden, kan het een teken zijn van hyperhidrose. Deze aandoening zorgt ervoor dat u meer zweet dan nodig is om uw lichaamstemperatuur te reguleren, wat verschillende oorzaken kan hebben.

Injection Queen begrijpt dat overmatig zweten een uitdaging kan zijn, en ons doel is om u te helpen dit probleem aan te pakken. Wij bieden overmatig zweten behandelingen die gebruikmaken van Botox, ook bekend als Botulinetoxine, om de spieren die verantwoordelijk zijn voor overmatig zweten te ontspannen. Het resultaat is minder zweten en meer comfort.

Het proces van onze overmatig zweten behandeling

Bij Injection Queen beginnen we altijd met een grondig consult. Tijdens dit consult bespreken we de stappen van de behandeling en bespreken we uw specifieke wensen en behoeften. Onze deskundige bij Injection Queen zal uw medische geschiedenis en achtergrond evalueren om de meest geschikte behandeling voor u te bepalen.

We kunnen verschillende gebieden behandelen, waaronder:

  • Oksels
  • Voeten
  • Handpalmen
  • Voorhoofd

Ons ervaren team past hun uitgebreide kennis van spieren en de bijbehorende gebieden toe om de spieren aan te pakken die verantwoordelijk zijn voor uw overmatig zweten. Tijdens de behandeling gebruiken we plaatselijke verdoving om de behandelde zones te verdoven, waardoor eventueel ongemak tot een minimum wordt beperkt. Vervolgens injecteert onze specialist Botox met behulp van dunne, steriele naalden in de huid. De procedure duurt meestal niet langer dan 10 tot 20 minuten, inclusief het consult.

Wanneer ziet u resultaten?

U zult de eerste resultaten binnen 3 tot 4 dagen opmerken, met het volledige effect zichtbaar binnen 14 dagen na de behandeling. Tijdens de eerste dagen na de behandeling kunt u een licht tintelend gevoel ervaren op de injectieplaatsen. Dit is volkomen normaal en verdwijnt meestal binnen 24 uur.

Wat te doen na de behandeling?

Na uw overmatig zweten Botox-behandeling bij Injection Queen raden wij u aan om de volgende richtlijnen te volgen:

  • De eerste 4 uur niet platliggen en bukken.
  • Niet roken, geen alcohol, en geen lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Blijf 2 weken uit de zon en ga niet binnen zonnen.
  • Geen sauna, spa, en hammam voor de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

Zeg vaarwel tegen overmatig transpireren.

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST