Opnieuw lachen zonder herinnerd te worden aan je bunny lines?

Bij Injection Queen begrijpen we dat ware schoonheid in de details ligt, en dat geldt ook voor uw gezicht. Onze Bunny Lines behandeling is perfect voor diegenen die zich storen aan de rimpeltjes aan de zijkanten van hun neus, ook wel ‘bunny lines’ genoemd. We bieden een subtielere benadering om deze lijnen te verzachten en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

Wat zijn Bunny Lines?

Bunny lines zijn kleine rimpeltjes die zich aan weerszijden van uw neus vormen wanneer u glimlacht of uw gezicht beweegt. Deze fijne lijntjes kunnen schattig lijken, maar soms wilt u misschien een zachtere uitdrukking. Onze behandeling voor bunny lines bij Injection Queen helpt u om dit te bereiken.

Voordelen van de Bunny lines behandeling bij Injection Queen:

 • Subtiele Correctie: We streven naar een subtiel resultaat voor een natuurlijke uitstraling.

 • Direct Zichtbare Verbetering: U zult direct na de behandeling resultaat zien zonder lange herstelperiode.

 • Tijdelijk Effect: Het effect houdt meestal 2-4 maanden aan, zodat u de vrijheid hebt om uw look in de loop van de tijd aan te passen.

 • Combineer met andere behandelingen: Onze Bunny Lines behandeling kan worden gecombineerd met andere injecteerbare behandelingen voor een algehele gezichtsharmonie.

Bunny Lines behandeling bij Injection Queen:

Bij Injection Queen vertrouwt u op behandelaars met een bewezen staat van dienst in het bereiken van artistieke precisie en tevreden klanten. Onze deskundige behandelaars passen de behandeling met precisie toe om de gewenste resultaten te bereiken. Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze topprioriteit.

Na uw behandeling:

Na de Bunny Lines behandeling bij Injection Queen adviseren we:

 • Zachte gezichtsuitdrukkingen: vermijd overmatige gezichtsuitdrukkingen, vooral in het behandelde gebied, gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

 • Reguliere huidverzorging: handhaaf een zachte en regelmatige huidverzorging om uw huid in optimale conditie te houden.

 • Matige lichaamsbeweging: vermijd intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

 • Rechtop blijven: handhaaf een rechtopstaande positie gedurende de eerste 4 uur na de behandeling om het product goed te laten plaatsen.

 • Voorzichtig met make-up: als u make-up gebruikt, breng deze dan voorzichtig aan om het behandelde gebied niet te verstoren.

 • Vermijd zon en sauna: voorkom directe blootstelling aan de zon, zonnebanken en sauna’s gedurende de eerste 2 weken na de behandeling.

 • Geen andere gezichtsbehandelingen: onderga geen andere gezichtsbehandelingen, zoals lasertherapie of chemische peelings, gedurende de eerste 2 weken.

Injection Queen begrijpt dat subtiele veranderingen een groot verschil kunnen maken in uw uitstraling. Klaar om uw glimlach en uw bunny lines te omarmen? Neem vandaag nog contact met ons op om uw afspraak te plannen en meer te weten te komen over de Bunny Lines Behandeling bij Injection Queen. Laat uw natuurlijke schoonheid spreken met onze deskundige hulp!

Weer lachen zonder herinnerd te worden aan je bunny lines?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST