Neus- lippenplooi

Bijna iedereen ontwikkelt na verloop van tijd neuslippenplooien, behalve baby’s en mensen met bepaalde medische aandoeningen die hun gezichtsspieren verlammen. Merkt u dat de vermoeide, zorgelijke uitdrukking die deze plooien veroorzaken, u stoort? De neuslippenplooi filler behandeling bij Injection Queen biedt een oplossing.

Neuslippenplooien vallen sterk op en hebben aanzienlijke invloed op de algehele uitstraling van uw gezicht. Naarmate de jaren verstrijken, worden deze plooien dieper en kunnen ze uw gezicht een sombere of vermoeide uitdrukking geven. Gelukkig bieden wij een snelle en eenvoudige oplossing met fillers!

Wat zijn neuslippenplooien?

Neuslippenplooien zijn de lijnen aan beide kanten van uw mond, die zich uitstrekken van de neusvleugels tot de buitenste hoeken van uw mond. Deze plooien bestaan uit dichte bundels vezelig weefsel en spieren en worden zichtbaar wanneer mensen glimlachen, maar zijn ook merkbaar in een ontspannen toestand. Naarmate de tijd verstrijkt, worden neuslippenplooien dieper, net als veel andere lijnen en rimpels.

Wat veroorzaakt neuslippenplooien?

Net als bij de meeste rimpels kunnen neuslippenplooien worden toegeschreven aan het verouderingsproces van de huid. Naarmate we ouder worden, vertraagt de productie van elastine en collageen aanzienlijk, wat een negatieve invloed heeft op onze huid. Neuslippenplooien zijn dus onvermijdelijk. U kunt echter bijdragen aan het behoud van een gezonde huid en het vertragen van het verouderingsproces. Het beschermen van uw gezicht tegen de zon is bijvoorbeeld essentieel, omdat blootstelling aan de zon de huid kan beschadigen en rimpels en veranderingen in textuur kan veroorzaken. Het gebruik van een zonnebrandcrème met SPF op dagelijkse basis is een verstandige keuze. Roken heeft ook een nadelig effect op de huid, dus als u het verouderingsproces wilt vertragen, kan overwegen om te stoppen met roken. Tot slot is het handig om een stabiel gewicht te behouden, aangezien snel gewichtsverlies en frequente schommelingen de huid onnodig kunnen uitrekken.

Injection Queen neuslippenplooi filler behandeling

Bij Injection Queen verminderen we de zichtbare neuslippenplooien door ze op te vullen met fillers. Onze specialisten zijn opgeleid om met behulp van de “Injection Queen” methode het perfecte resultaat te bereiken dat bij uw gezicht past en een esthetisch aangename uitstraling creëert.

We maken gebruik van hyaluronzuur om uw neuslippenplooien op te vullen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in uw lichaam voorkomt en fungeert als een vochtmagneet, wat helpt bij het behouden van de elasticiteit van uw cellen. Dit resulteert in een gehydrateerde huid die er niet alleen voller uitziet, maar ook gezond aanvoelt. Bij Injection Queen gebruiken we het merk Stylage, een filler die de elasticiteit van de huid verhoogt en een natuurlijk glad effect geeft. Stylage bevat mannitol, waardoor de kans op bijwerkingen zoals blauwe plekken minimaal is. Bovendien bevat het lidocaïne voor een verdovend effect tijdens de injectie.

Neuslippenplooien

Behandelproces Tijdens een consult bespreken we uw doelen en wensen met betrekking tot de neuslippenplooi filler behandeling. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, zullen we verschillende behandelmethoden overwegen. We analyseren ook uw medische geschiedenis om de meest geschikte behandeling voor u te bepalen. Voorafgaand aan de injectie maken we foto’s van uw gezicht vanuit verschillende hoeken, zodat u de voor- en na-effecten van de behandeling kunt vergelijken.

Na het nemen van foto’s van uw gezicht, brengen we een verdovende crème aan op het te behandelen gebied om eventueel ongemak te minimaliseren. Vervolgens zal onze specialist de filler toedienen met een ultradunne canule-naald. Dit voegt volume toe, definieert de contouren en vult de lijnen op om het gewenste resultaat te bereiken. De behandeling van de neuslippenplooien duurt gewoonlijk 8 tot 20 minuten.

Wanneer ziet u resultaten?

De resultaten van de neuslippenplooi filler behandeling zijn direct zichtbaar, zij het in een enigszins gezwollen vorm. Het is mogelijk dat u enkele lichte blauwe plekken opmerkt op de injectieplaatsen, wat volkomen normaal is. Na ongeveer 2 weken zullen de zwelling afnemen en ziet u het definitieve resultaat dat u wenst.

Nazorgadvies

Bij Injection Queen raden we u het volgende aan na de behandeling van uw neuslippenplooien:

  • Rook niet en gebruik geen alcohol gedurende de eerste 24 uur.
  • Beperk uw blootstelling aan de zon en vermijd zonnebanken gedurende de eerste 2 weken.
  • Sauna’s, spa’s en hammams worden ook afgeraden gedurende de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

Bij Injection Queen staat uw welzijn en tevredenheid voorop. We streven ernaar om u een harmonieuze en evenwichtige uitstraling te geven, en onze neuslippenplooi filler behandeling is een van de manieren waarop we dat bereiken. We nodigen u graag uit voor een consult, waarin we uw specifieke wensen en verwachtingen kunnen bespreken en u kunnen helpen op weg naar een natuurlijk mooie uitstraling.

Af van die vermoeide uitstraling?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST