Bent u klaar om die perfecte pruillip te omarmen? Bij Injection Queen begrijpen we hoe belangrijk uw lippen zijn voor uw totale uitstraling. Onze op maat gemaakte lip filler behandelingen beloven u de lippen waarvan u altijd gedroomd heeft.

Lip fillers zijn momenteel het gesprek van de dag, en dat is niet voor niets! Uw lippen spelen een cruciale rol in uw gezichtskenmerken. Vrouwen hebben door de geschiedenis heen altijd aandacht besteed aan hun lippen, en terecht. Prachtige lippen symboliseren jeugdigheid, sensualiteit en welzijn. Ongeacht de vorm of grootte, volle, goed gevormde lippen worden overal bewonderd. Daarom raden we onze lip filler behandeling aan voor wie natuurlijk vollere lippen en een jeugdige uitstraling wil ervaren.

Onze lip filler behandeling is niet alleen bedoeld voor het verkrijgen van vollere lippen, maar ook voor het herstellen van lipcontouren, het corrigeren van asymmetrie, en het toevoegen van een vleugje volume voor een natuurlijke uitstraling. Bij Injection Queen is uw perfecte pruillip binnen handbereik.

Waarom houden mensen van vollere lippen?

Tegenwoordig krijgen dunne lippen soms wat minder aandacht, maar de schoonheid ervan kan niet worden onderschat, vooral als ze perfect bij uw gezicht passen. Desalniettemin worden volle, goed gevormde lippen vaak als uiterst vrouwelijk beschouwd, vergelijkbaar met hoe grote ogen een vrouwelijke uitstraling benadrukken. Deze kenmerken worden in de volksmond ‘neotene kenmerken’ genoemd, zoals onderzoekers en esthetische experts ze noemen. Neotenie verwijst naar het behouden van babyachtige trekken, en een neoteen gezicht wordt als aantrekkelijk beschouwd, vooral bij vrouwen (het omgekeerde geldt voor mannen). Het hebben van volle lippen kan een jeugdige, neotene uitstraling creëren, en dit is waarom veel vrouwen zich tot lip fillers wenden. Bij de lip filler behandeling van Injection Queen helpen we u de gewenste look te bereiken.

Waarom heb ik van nature dunne lippen?

Sommige mensen worden geboren met naturel dunne lippen, vaak als gevolg van genetische factoren. Bepaalde etnische groepen hebben meer mensen met dunne lippen dan andere. Hoewel genetica meestal de oorzaak is van dunne lippen, kunnen ze ook dunner lijken naarmate we ouder worden. Naarmate onze huid zijn elasticiteit verliest en de productie van collageen vertraagt, hebben onze lippen de neiging om hun stevigheid te verliezen en er dunner uit te zien.

De lip filler behandeling bij Injection Queen

Bij Injection Queen geloven we dat elke persoon prachtig is, ongeacht de vorm of volheid van hun lippen. Maar als u verlangt naar vollere lippen, staan we voor u klaar met onze lip filler behandeling. Ons doel is om de natuur een handje te helpen en uw dunne lippen voller te maken, terwijl we hun natuurlijke vorm behouden. Als u overweegt om uw lipvorm te veranderen, bespreken we dit graag tijdens een persoonlijk consult. Bij Injection Queen willen we uw droomresultaat bereiken en ervoor zorgen dat het perfect bij uw gezicht past, want geen twee lippen zijn hetzelfde. Ons advies is dus altijd op maat gemaakt voor uw unieke situatie.

Hoe werkt onze lip filler behandeling?

Voordat we beginnen met de lip filler behandeling, voeren we een uitgebreid consult met u uit. Tijdens dit consult bespreken we uw specifieke wensen en doelen voor de behandeling. We bieden verschillende methoden, afhankelijk van het gewenste resultaat en uw medische achtergrond. Voorafgaand aan de behandeling maken we foto’s van uw lippen, zodat u een persoonlijke vergelijking kunt maken tussen uw voor- en na-foto’s.

Na het nemen van de lipfoto’s brengen we een verdovende crème aan om eventueel ongemak te minimaliseren. Vervolgens gebruikt onze gespecialiseerde medewerker een uiterst dunne canule naald om de injecteerbare filler toe te dienen. Dit geeft uw lippen meer volume, verbetert hun contouren en maakt ze voller, afhankelijk van uw voorkeur. Deze relatief eenvoudige procedure duurt meestal tussen de 10 en 20 minuten.

Wanneer ziet u resultaten?

Direct na de lip filler behandeling zult u meteen verschil zien. Het kan echter voorkomen dat uw lippen licht gezwollen, blauw of rood lijken, waardoor ze groter lijken dan u had verwacht. Maar maak u geen zorgen, deze zwelling neemt binnen ongeveer 2 weken af en laat het gewenste resultaat achter. Het is de zwelling die afneemt, niet de natuurlijke volheid van uw lippen.

Wat te vermijden na de behandeling?

Na uw lip filler behandeling bij Injection Queen raden wij aan om het volgende te vermijden:

  • Roken, alcohol en intensieve lichaamsbeweging gedurende de eerste 24 uur.
  • Beperkte blootstelling aan de zon en geen bezoek aan de zonnebank gedurende de eerste 2 weken.
  • Sauna’s, spa’s en hammams vermijden gedurende de eerste 2 weken.
  • Geen gezichtsbehandelingen, zoals laserbehandelingen of peelings, gedurende de eerste 2 weken.

Klaar voor prachtige volle lippen?

Maak vandaag nog je afspraak. Onze experts helpen je graag!

Injection Queen © 2023 Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring / Algemene voorwaarden

Design door onlinesuccesroute.nl / Verhoogmedia

TEST